Turanu preti 12,5 godina zatvora zbog napada na pevača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turanu preti 12,5 godina zatvora zbog napada na pevača

Turski tužioci zatražili su 12,5 godina zatvora za fudbalera Barselone na pozajmici u Bašakšehiru Ardu Turana zbog napada na tamošnju pop zvezdu Berkaja Sahina.

Turan je u jednom noćnom klubu slomio nos Sahinu, a potom išao za njim u bolnicu sa pištoljem i tražio od pevača da ga ubije tim vatrenim oružjem.

"Imam puno poverenje u pravdu i da će Turan da služi kaznu zatvora", rekao je advokat Sahina, a prenosi turski list Sabah.

Turski mediji preneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su izjavu supruge Berkaja da je Arda prvi započeo sukob neprimernim komentarima u noćnom izlasku, pre nego što ga je udario.

Turan je i na terenu pravio incidente, a u maju je zbog udaranja linijskog sudije dobio suspenziju od 16 utakmica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.