Tunis: Policija greškom ubila dve žene

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tunis: Policija greškom ubila dve žene

Tuniska policija ubila je dve mlade žene, jer ih je pomešala sa članovima jedne oružane grupe.

Bezbednosna patrola postavljena je na putu u Kaserinu, u centralnom Tunisu, "nakon što su građani dobili informaciju da se gradu približava oružana grupa", saopštilo je tunisko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pored patrole je, velikom brzinom, prošao automobil, koji se nije zaustavio posle upozorenja i pucanja u vazduh. Policajci su zatim otvorili vatru i ranili dve mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << žene u automobilu, koje su kasnije preminule.

Rođak jedne od žrtava, koji se takođe nalazio u automobilu, rekao je da se vozač nije zaustavio, jer je mislio da se pored puta nalaze teroristi.

Ministarstvo unutrašnjih poslova naglasilo je u saopštenju da "se policijska naređenja moraju poštovati, naročito u posebnim situacijama".

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.