Tuga: Stefan je živeo za sport, ali nažalost nije dočekao da prati gol srpske reprezentacije u futsalu

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga: Stefan je živeo za sport, ali nažalost nije dočekao da prati gol srpske reprezentacije u futsalu

Stefan Milanović (26), golman reprezentacije Srbije gluvih i nagluvih u futsalu, poginuo je u udesu na putu Kraljevo - Čačak.

Stefanov mlađi brat Nemanja (23) ozbiljno je povređen u nesreći i još se nalazi u čačanskoj bolnici.

U „golfu“ koji je vozio Stefan nalazila su se još dvojica gluvonemih sportista iz Kruševca, Aleksa Aleksić i Miroslav Ćalić, koji su pretrpeli lakše povrede. Četvorica momaka su putovala u Čačak na turnir u rukometu i odbojci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ovo je užasna nesreća. Stefan je u našoj organizaciji bio praktično od rođenja, kao i Nemanja. Njihovi roditelji, Radomir i Mira, takođe su gluvonemi. Majka je u šoku. Zbog nje je dvaput dolazila Hitna pomoć, a i juče smo je vodili kod lekara. Nemanja još uvek ne zna da mu je brat poginuo", priča Ivana Đorđević Filipović, sekretarka Udruženja, za "Blic".

U porodici Milanović niko nije radio. Pokojni Stefan je završio za auto-limara. Mlađi brat Nemanja je pre nekoliko sedmica dao otkaz kako bi mogao da se pripremi za Prvenstvo Evrope.

Braća su obožavala sport. Sem futsala i rukometa, aktivno su se bavili i drugim sportskim disciplinama. Na turnir u Čačak su krenuli da bi se družili sa prijateljima, ali i da bi se Stefan video sa devojkom iz Beograda.

Stefan Milanović biće sahranjen danas u 13 sati, na Novom groblju u Kruševcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.