Tuče ipak nisu za njega: Džastin Biber se okrenuo druženju sa devojčicama

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuče ipak nisu za njega: Džastin Biber se okrenuo druženju sa devojčicama

Tinejdžerska pevačka zvezda Džastin Biber ponovo je u centru pažnje. Ne, nije u pitanju svađa sa ljubomornim muževima, već nešto suptilnije. Pop pevač uslikan je kako ljubi nepoznatu devojku na jahti usidrenoj na Ibici.

Nakon što se stišala bura zbog sukoba sa glumcem Orlandom Blumom, Biber je odlučio da svađanje nije za njega, čak i kada ga brani nekoliko telohranitelja, koji su, razume se, srazmerni trokrilnom ormaru.

Mladi pevač je odlučio da se vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nečemu što mu ipak malo bolje ide od ruke, a to su devojke. Tako je, izbegavajući klubove u kojima bi ponovo mogao da naleti na nekog nervoznog bivšeg muža, odlučio da se skrasi, ni manje ni više nego na jahti. Sa devojkom.

On je uslikan kako razmenjuje nežnosti sa nepoznatom ženskom osobom, a strani mediji već su počeli da "čupaju kosu" zbog toga. Ne znaju ljudi o kome se radi. Nama to nije do te mere interesantno koliko našim prekookeanskim kolegama, ali red je da ispoštujemo malobrojne fanove Džastina Bibera u Srbiji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.