Tuča vozača autobusa i pešaka u centru Beograda!

Izvor: Mondo, 29.Sep.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča vozača autobusa i pešaka u centru Beograda!

U Beogradu je u popodnevnim satima došlo do saobraćajnog kolapsa kome su doprinela i dva incidenta, na uglu Resavske i Nemanjine u centru grada i na Voždovcu.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović ilustracija

Oko 16.45 na uglu Resavske i Nemanjine pešak je napao vozača autobusa na liniji 31, dok je oko 16.30 kod tržnog centra Stadion na Voždovcu došlo do manje saobraćajne nezgode, rečeno je Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

U saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nesreću na Voždovcu nije bilo povređenih a pričinjena je manja materijalna šteta, naveli su u MUP-u.

Posle incidenta u centru grada, vozač autobusa i pešak su u Urgentnom centru, dodali su u MUP-u čiji predstavnici utvrđuju šta se i kako dogodilo.

Zbog incidenta u centru grada saobraćaj, koji se ionako otežano odvija zbog radova na Slaviji, potom je potpuno blokiran, a kolapsu je doprineo i sudar na Voždovcu.

Sugrađanima je u tom intervalu od Trga Republike do Resavske autobusom trebalo oko 25 minuta, preneli su Beti putunici.

Jedna Beograđanka je rekla da je ušla u autobus 26 na Trgu Republike i da joj je do Resavske trebalo 25 minuta, posle čega je vozač otvorio vrata i posavetovao putnicima da nastave pešice jer je saobraćaj u Belevaru kralja Aleksandra bio potpuno obustavljen.

Prethodno su joj savetovali da ne ulazi u autobus na liniji 31 pa je zato ušla uvozilo na liniji 26

Svakog petka popodne inače u Beogradu dolazi do velikih saobraćajnih gužvi zbog početka vikenda i velikog broja ljudi koji odlaze iz grada ili dolaze u prestonicu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.