Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u Lincu: Srbin udario momka koji je završio u komi

LINC - Pokrenuta istraga protiv dvadesetjednogodišnjeg mladića porijeklom iz Srbije zbog sumnje da je počinio krivično djelo teške tjelesne povrede.

Naime, on je pesnicom udario jednog sedamnaestogodišnjaka iz Gornje Austrije, koji je pri padu zadobio teške povrede glave a zatim upao u komu.

Prema informacijama policije, incident se dogodio u subotu, oko četiri sata ujutru, u ulici Pfargase (Pfarrgasse) u centru Linca.

Između dvojice momaka izbila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je svađa, a onda je dvadesjednogodišnji Srbin jednim udarcem oborio mlađeg protivnika.

On je pao i potiljkom udario o beton i osta da leži u nesvjesti.

Kako navodi komandant gradske policije Kristian Moser (Christian Moser), do teških povreda glave je najverovatnije došlo usljed pada.

„Sada je najbitnije da Fabio ozdravi“, izjavila je majka sedamnaesogodišnjeg mladića, koji se trenutno nalazi u bolnici NeuromedCampus u Lincu.

Ljekari se još ne usuđuju da daju bilo kakve prognoze, međutim njegovo stanje je trenutno stabilno.

Doktori ipak upozoravaju da se mladić još uvijek nalazi u životnoj opasnosti i da će se više znati tek kada se probudi iz kome.

Državno tužilaštvo u Štajeru (Steyr) pokrenulo je istragu  protiv dvadesetjednogodišnjaka zbog sumnje da je počinio krivično djelo teške tjelesne povrede.

Policija trenutno saslušava svjedoke  ovog događaja kao i osumnjičenog dvadesetjednogodišnjaka, koji se za sada nalazi na slobodi.

(Kronen Cajtung, Srbijadanas)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.