Tuča srednjoškolaca u Lajkovcu

Izvor: RTS, 25.Mar.2009, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča srednjoškolaca u Lajkovcu

Učenik druge godine Srednje škole u Lajkovcu posle tuče u školskom dvorištu primljen u Valjevsku bolnicu sa dijagnozom kontuzije mozga zbog udarca u glavu.

U tuči dvojice učenika Srednje škole "17. septembar" u Lajkovcu, jedan od učenika je zadobio teže telesne povrede i primljen je u Valjevsku bolnicu.

Dvojica učenika druge godine, iz različitih odeljenja, sukobili su se u školskoj zgradi pre početka popodnevne nastave, prenosi agencija Beta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Učeniku A. J. (17), koji je posle tuče otišao na časove, pozlilo je.

On je odmah pregledan u obližnjem Domu zdravlja, a potom je prebačen u valjevsku bolnicu, gde je zadržan na Odeljenju intenzivne nege.

"Urađen je skener, dečak nema preloma kostiju glave i lica, pospan je, pa je primljen zbog opservacije zdravstvenog stanja i dalje dijagnostike", rekla je dežurni ansteziolog Gordana Nedić.

Ona je dodala da je prvobitna dijagnoza bila kontuzija mozga zbog udarca u glavu zadobijenog u tuči.

Lajkovačka policija obavlja uviđaj kako bi se utvrdilo na koji je način A. J. povređen.

Lekari ne isključuju ni mogućnost da je povređeni dečak prilikom pada udario glavom u pod ili neki predmet.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.