Tuča mladića u Beogradu

Izvor: RTS, 08.Mar.2010, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča mladića u Beogradu

Četiri mladića povređena, od kojih jedan teže, u tuči u Beogradu. Povređeni mladići prebačeni u Urgentni centar. Posle tuče došlo do pucnjave. Policija privela dvadesetak lica, od kojih je pet zadržano do 48 sati.

U masovnoj tuči u klubu "Rič", u ulici Vase Pelagića, u Beogradu, četiri osobe su povređene, od kojih jedna teže. Tri od četiri povređena mladića, koji su stari između 17 i 19 godina, prebačeni su u Urgentni centar.

"Mladić koji je teže >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povrećen zadobio je teže povrede glave i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege. Ostali mladići zadobili su lakše povrede i otpušteni su na kućno lečenje", rekao je za RTS portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Kako RTS saznaje, tuča se dogodila nešto posle 3 sata ujutru, posle rođendanske proslave, a kasnije je došlo i do pucnjave.

Portparol Urgentnog centra za RTS kaže da rane koje su zadobili mladići nisu od vatrenog oružja, već od tuče.

Povodom tuče, koja se dogodila u diskoteci između gostiju diskoteke i obezbeđenja, beogradska policija je privela dvadesetak lica, od kojih je pet zadržano do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da su naneli teške telesne povrede opasne po život A.A. (1993) iz Beograda.

Policijsko zadržavanje određeno je radnicima obezbeđenja Ivanu Matiću (1976), Zoranu Ašaninu (1975), Ljubisavu Mariću (1956), Goranu Nikoliću (1972) i Draganu Trajkoviću.

Policija nastavlja saslušanje svih učesnika tuče i rad na identifikaciji lica koje je koristilo vatreno oružje.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.