Trudnoj pop zvezdi se ispunila želja: Keti Peri i Orlandu Blumu stiže devojčica

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 02:50

Trudnoj pop zvezdi se ispunila želja: Keti Peri i Orlandu Blumu stiže devojčica

Ona je na "Instagramu" objavila fotografiju Orlanda, a njegovo lice umazano je roze šlagom POP zvezda Keti Peri (35), koja je, pre mesec dana, otkrila da je u drugom stanju i da sa izabranikom, glumcem Orlandom Blumom čeka svoje prvo dete, sada je, na šarmantan način, obelodanila da će njih dvoje dobiti devojčicu. Ona je na "Instagramu" objavila fotografiju Orlanda, a njegovo lice umazano je roze šlagom.U opisu slike napisala je: "Devojčica je." Pevačici se, na taj način, ispunila želja. Keti Peri je nedavno, na jednom koncertu u Australiji, pokazujući na stomak, rekla: "Nadam se da je devojčica". Blum već ima devetogodišnjeg sina Flina Kristofera.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Katy Perry i Orlando Bloom otkrili pol bebe

Izvor: Tracara.com, 06.Apr.2020

Katy Perry podelila je sa svetom srećne vesti o svojoj trudnoći tako što je u svom novom spotu pokazala trudnički stomačić. Njen verenik Orlando Bloom i ona poznati su po tome što su veoma tajnoviti kada je reč o privatnom životu, naročito njihovoj vezi. Mnogi su se zato pitali hoćemo li...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.