Trudnica snimala svoj stomak a ono sto je zabelezila je zastrasujuce

Izvor: medio.rs, 28.Sep.2015, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica snimala svoj stomak a ono sto je zabelezila je zastrasujuce

Mnoge žene osećaju kada njihove bebe štucaju, a ponekada se kroz kožu vide konture stopala ili ruku

Stomak ove trudnice obišao je internet zahvaljujući bebi koja se ponaša kao da je na rekonstrukciji neke od scena iz SF filmova o vanzemaljcima.

Snimak prikazuje ženin stomak koji se trese i menja oblik dok se beba kreće po njenoj utrobi. Snimak koji je postavila na Imgur pogledalo je više od 20 hiljada ljudi.

Komentari gledalaca obično se slažu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u jednom: ovo deluje kao scena iz filma “Osmi putnik”.

Fetalni pokreti variraju od trudnoće do trudnoće, a stručnjaci kažu da većina žena može da oseti pokrete bebe već od petog meseca. One koje su imale već nekoliko trudnoća ili su veoma mršave pokrete osećaju već od četvrtog meseca.

Mnoge žene osećaju kada njihove bebe štucaju, a ponekada se kroz kožu vide konture stopala ili ruku.

Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.