Trostruko ubistvo kod Sjenice na jugozapadu Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jan.2021, 20:29

Trostruko ubistvo kod Sjenice na jugozapadu Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije pronašli su telo muškarca (43), koji se sumnjiči da je 16. januara rano ujutru u selu Rasno, kod Sjenice na jugozapadu Srbije, vatrenim oružjem usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje i povredio još tri osobe, saopštio je MUP. U saopštenju se navodi da su povređeni zbrinuti u Opštoj bolnici u Novom Pazaru. "Policija je telo osumnjičenog, kao i pištolj, iz kog se sumnja da je pucao, pronašla u šumi u selu Doliće u okolini...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJA U NOVOM PAZARU Policija zatvorila tri lokala, pronađeno oružje, privedeno nekoliko žena i OSOBA SA POTERNICE

Izvor: Blic, 16.Jan.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar su u saradnji sa Žandarmerijom i poreskim inspektorima u večerašnjoj akciji zatvorili tri lokala i tom prilikom uhapsili više lica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.