Trostruki bombaaški napad kod Mosula, poginule 23 osobe

Izvor: B92, 22.Dec.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruki bombaaški napad kod Mosula, poginule 23 osobe

Mosul -- Najmanje 23 osobe ubijene su u trostrukom bombaškom napadu u iračkom gradu Gogdžali, kod Mosula, poslednjeg uporišta pripadnika ID, saopštila je iračka vojska.

U terorističkom napadu, koji je izveden u vidu tri napada automobilom-bombom, stradalo je 15 civila i osam policajaca, navodi se u saopštenju Koordinacionog centra za snage, koje se bore protiv takozvane Islamske države.

AFP ističe da je grad Gogdžali nedavno oslobođen od pripadnika Islamske države.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nekoliko napda u Mosulu i okolini poginulo 34 osoba

Izvor: Blic, 22.Dec.2016

Najmanje 23 osobe ubijene su danas u trostrukom bombaškom napadu u iračkom gradu Gogdžali, nedaleko od Mosula, poslednjeg uporišta pripadnika Islamske države, saopštila je iračka vojska...U terorističkom napadu, koji je izveden u vidu tri napada automobilom-bombom, stradalo je 15 civila i osam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.