Tromesečni mrak u kaćkom Sunčanom bregu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2012, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tromesečni mrak u kaćkom Sunčanom bregu

NOVI SAD -

Kaćko naselje Sunčani breg već tri meseca ima problem sa javnom rasvetom, jer im je takozvana "zajednička struja" isključena zbog neizmirenih dugova investitora prema Elektrovojvodini.

Naime, "Budućnost", koja je gradila naselje, Elektrovojvodini duguje oko 30.000 dinara, te je iako se radi o uličnom svetlu, kao i ostalim dužnicima, struja isključena.

Građani strahuju za bezbednost dece i imovine, sitne krađe su sve učestalije, a put do kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rizičan jer nije osvetljena ni raskrsnica sa glavnim putem, koji preko Titela vodi u Beograd.

Dok je dnevnog svetla, na Sunčanom bregu nema razloga za brigu o bezbednosti, međutim, sa zalaskom sunca dolaze i problemi, pošto put do kuća nije osvetljen.

Ukratko, oko pet stotina ljudi koji žive u ovom naaselju uslovljeno je pravnom procedurom između investitora i lokalnih, gradskih institucija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.