Troje učenika izbačeno iz škole zbog vršnjačkog nasilja

Izvor: N1 televizija, 30.Nov.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje učenika izbačeno iz škole zbog vršnjačkog nasilja

Troje učenika Srednje tehničke škole "Mileta Nikolić" izbačeno je iz škole nakon što su brutalno šamarali vršnjakinju B.N. (15).

Učenice prvog razreda S. V. i K. V. izbačene su iz škole zbog toga što su brutalno šamarale devojčicu a rešenje o isključenju dobio je i učenik D. R, koji je B.N. držao ruke dok su je vršnjakinje tukle, piše Kurir.

Slučaj je stigao do Višeg suda u Kragujevcu, jer su roditelji B. N. tužili sve učesnike incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << .

"Roditelji učenice S. V. i učenika D. R. podneli su pisani zahtev školi za ispisnicu pre uručenja pomenutog rešenja, dok je učenica K. V. u postupku uručenja rešenja, na koje ima pravo žalbe u drugostepenom postupku", kaže direktor Tehničke škole Dragan Ranković za beogradske medije.

Maloletne učenice su sredinom novembra saslušane u Višem sudu u Kragujevcu, dok se treća osoba koja je učestvovala u incidentu nije javila sudu.

"Tokom saslušanja, dvoje ispitanih je priznalo izvršenje krivičnog dela nasilničkog ponašanja. Sudija za maloletnike je izdao naredbu za prinudno dovođenje trećeg maloletnika uz pomoć zakonskog zastupnika na saslušanje zakazano za narednu sedmicu", rekla je ranije Svetlana Simonović, portparol suda.

Snimak napada pojavio se na internetu, ali je u međuvremenu uklonjen sa Jutjuba zbog prikazivanja nasilničkog ponašanja.
Pogledaj vesti o: Incident,   Kragujevac

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje učenika izbačeno iz škole zbog vršnjačkog nasilja

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2017

Troje učenika Srednje tehničke škole "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu izbačeno je iz škole nakon što su šamarali vršnjakinju B.N. (15)...Učenice prvog razreda S. V. i K. V. izbačene su iz škole zbog toga što su šamarale devojčicu a rešenje o isključenju dobio je i učenik D.R, koji je...

Nastavak na Radio 021...

Saslušan maloletnik žrtva vršnjačkog nasilja iz 2015. godine

Izvor: N1 televizija, 30.Nov.2017

Pred sudijom za maloletnike Višeg suda u Kragujevcu saslušan je maloletni Đ.J. (17), kojeg su pre dve godine fizički i verbalno zlostavljala dvojica maloletnika u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi "Slobodan Minić" u Aranđelovcu...Portparolka Višeg suda u Kragujevcu Svetlana Simović rekla je da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.