Troje razrešenih u vladinom Savetu

Izvor: B92, 24.Avg.2012, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje razrešenih u vladinom Savetu

Beograd -- Vlada Srbije je razrešila tri člana Saveta za borbu protiv korupcije, kao i deo državnih sekretara i pomoćnika.

Vlada je donela i niz odluka o imenovanjima novih državnih sekretara i pomoćnika u ministarstvima.

Dužnosti članova Saveta za borbu protiv korupcije razrešeni su Danilo Šuković, Vladimir Goati i Radmila Vasić. Goati i Vasićeva su, kako se navodi u odluci razrešeni na lični zahtev.

Razrešen je i državni sekretar u Ministarstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spoljnih poslova Zdravko Ponoš, zbog, kako se navodi, prelaska na drugu dužnost.

U Ministarstvu pravde su razrešeni pomoćnici ministra Slobodan Bošković i Jagoda Jeličić i sekratar ministarstva Ivana Marković.

U istom ministarstvu za državne sekratare su imenovani Gordana Stamenić i Danilo Nikolić, a doneta je i odluka da Slavoljub Carić ostaje pomoćnik ministra i zastupnik pred Evropskim sudom za ljudska prava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.