Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje mladih povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Gradiške

GRADIŠKA - Troje mladih povrijeđeno je sinoć u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Čatrnja, opština Gradiška, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Do nezgode je, kako je saopšteno, na magistralnom putu Gradiška - Kozarska Dubica, došlo oko 21.10 časova.

"Učestvovali su N.P. (35) iz Gradiške, sa ševroletom i D.D. (21) iz Gradiške, sa BMW-om, a sa kojim se u vozilu nalazila Banjalučanka N.K. (21). U ovoj saobraćajnoj nezgodi sva tri lica su povrijeđena", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Uviđaj su obavili pripadnici Odjeljenja saobraćajne policije, Stanice javne bezbjednosti Gradiška, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.