Izvor: Beta, 19.Jun.2021, 22:32

Troje lakše povredjenih u eksploziji u fabrici 'Sloboda' u Čačku, naredjena evakuacija (VIDEO)

Jaka detonacija i više slabijih čulo se večeras nešto posle 20 sati u Čačku, u krugu fabrike "Sloboda", a troje radnika zadobilo je lakše povrede, prenose večeras mediji. Kako piše portal N1, sa uvidjajem će se sačekati najverovatnije do jutra, ako ne bude novih detonacija.Kako prenosi Radio-televizija Srbije (RTS), portparolka bolnice u Čačku, gde su smešteni povredjeni, Biljana Kočović kazala je da si oni sa lakim telesnim povredama."Dvoje povredjenih je trenutno na dijagnostici, ali po onome što smo videli, radi se o lakim telesnim povredama i svi će biti zadržani na bolničkom lečenju bez obzira na vrstu povrede", rekla je Kočović.Naredjenja evakuacija stanovnikaGradonačelnik Čačka Milun Todorović naredio je evakuaciju gradjana iz okoline fabrike, a zborno mesto je stadion fudbalskog kluba "Borac"."Neophodno je da se svi gradjani koji žive u blizini fabrike hitno evakuišu iz svojih domova. Evakuaciono mesto je gradski fudbalski stadion", rekao je Todorović.Četiri ekipe Hitne pomoći su pripravne kod fabrike, ali im vatrogasci još ne dozvoljavaju da udju u fabrički krug.Pozivajući se na nezvanične izvore, RTS prenosi da su eksplodirale "zaostale eksplozivne naprave".Portal OzonPres javlja da je pričinjena je i materijalna šteta na stambenim objektima.Osim popucalih stakala na pojedinim prozorima zgrada, gradjani su našli i gelere ispred svojih stambenih ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Troje lakše povredjenih u eksploziji u Čačku, ima štete

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2021

Jaka detonacija i više slabijih čulo se večeras nešto posle 20 sati u Čačku, u krugu fabrike "Sloboda", a troje radnika zadobilo je lakše povrede, prenose večeras mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.