Trogodišnjak povređen u saobraćajki

Izvor: OkRadio.rs, 03.Okt.2013, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trogodišnjak povređen u saobraćajki

Trogodišnje dete zadobilo je težu povredu glave u saobraćajnoj nesreći u sredu oko 19:20 na Pančevačkom mostu.   Kako saznaje Beta u Hitnoj pomoći, otac i trudna majka dečaka  nisu povređeni.   Dečak je prebačen u Urgentni centar i predat neurohirurgu, zbog sumnje da je dete zadobilo potres mozga.   Toko noći u Beogradu dogodila se još jedna saobraćajna nesreća.   Muškarac star oko 41 godinu, vozač, zadobio je istezanje vrata u udesu oko 21:55 u cntru grada. Kako piše “Blic” muškarac nije imao težih povreda pa je otpušten kući.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Žena i dete (8) povređeni u saobraćajnoj nesreći kod Kovilja

Izvor: Kurir, 04.Okt.2013, 08:20

NOVI SAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati na putu između Kovilja i Budisave teško su povređene jedna žena (40) i osmogodišnje dete...Oni su zbog povreda grudnog koša, glave i ekstremiteta prebačeni u Urgentni centar, odnosno na Dečiju hirurgiju gde su zbrinuti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.