Izvor: Blic, 16.Dec.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka Deda Mrazeva

Pod sloganom “Verujem u Deda Mraza” u nedelju, 26. novembra, biće održana treća po redu beogradska trka Deda Mrazeva.

Mesto okupljanja je bina kod Terazijske česme, a program počinje u 10.30 sati. Tog dana biće održane dve trke: mini-trka Deda Mrazeva za decu predškolskog uzrasta koja počinje u 12 sati kod Palate „Albanija" i trka Deda Mrazeva i Baba Mrazica čiji je start kod Terazijske česme u 13 sati.

Na ovom sportsko-zabavnom spektaklu očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se učešće više od 3.000 Beograđana i gostiju iz drugih gradova iz Srbije i okruženja.

Trka ima i humanitarni karakter jer će svi učesnici prilikom preuzimanja kostima Deda Mraza moći da doniraju novac u posebno naznačenim kutijama za decu obolelu od raka. Čitavu manifestaciju podržava Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), a promoteri su Saša Dragić, Ljubivoje Ršumović, Žarko Paspalj i Svetlana Kitić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.