Trivundža: U revanšu s Haslumom sve u našim rukama

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivundža: U revanšu s Haslumom sve u našim rukama

Pred rukometašima Borac M:tela je novi evropski izazov. Nakon ubjedljivog poraza od Meškov Bresta (18:42), "crveno-plavi" su sve misli okrenuli ka Haslumu, s kojim će u nedjelju pred svojim navijačima odigrati revanš susret 2. kola kvalifikacija za EHF kup.

Gol prednosti iz Norveške (29:28) daje za pravo Banjalučanima da se nadaju plasmanu u narednu rundu, ali jedan od najiskusnijih u redovima šampiona BiH, Srđan Trivundža, poziva saigrače na oprez.

"Haslum >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se neće predati, u to smo sigurni i zato moramo biti veoma, veoma oprezni", kaže Trivundža i nastavlja: "U prvoj utakmici smo se uvjerili u snagu Norvežana, ali i u njihovu upornost. Na poluvremenu smo vodili devet razlike, a na kraju smo utakmicu dobili minimalnom prednošću. Dakle, radi se o ekipi koja igra u visokom ritmu svih 60 minuta i koja se nikada ne predaje. Haslum je među tri najbolje ekipe u Norveškoj i očekuje nas veoma teška utakmica."

Ipak, Trivundža vjeruje da će Borac proći u 3. kolo, te poziva navijače da dođu u dvoranu "Borik".

"Mislim da imamo velike šanse da eliminišemo Haslum. Naš trener je odradio odličan skauting pred prvu utakmicu, što je rezultiralo prvom pobjedom ove sezone. Sve je u našim rukama. Ako budemo 'grizli' od prvog minuta, radovaćemo se prolazu u naredno kolo. Nadam se da će i navijači ponovo doći da nas podrže. Uz njihovu pomoć lakše ćemo ostvariti zacrtani cilj", naglašava srednji bek Banjalučana.

Trivundža nije želio da troši mnogo riječi o teškom porazu u Bjelorusiji:

"Rezultat je takav kakav je. Meškov je u ovom trenutku mnogo kvalitetniji i ne treba da tražimo alibi u umoru. Mi imamo svoj put i sada smo potpuno koncentrisani na revanš sa Haslumom."

"Crveno-plavi" su daleko od željene forme, ali Trivundža ističe da će uskoro sve doći na svoje mjesto.

"Polako sklapamo kockice. Boris Dvoršek je odličan trener i treba vremena za ispravljane svih loših stvari. Imamo nekoliko mladih igrača koje treba sačekati, ali raspored je gust i sve što radimo, radimo u hodu. Ubijeđen sam da ćemo vrlo brzo podići formu i početi da bilježimo mnogo bolje rezultate. Evo, u nedjelju će biti prava prilika da prvi put ove sezone slavimo na domaćem terenu i siguran sam da je nećemo propustiti", zaključio je Trivundža.

Utakmica Borac M:tel - Haslum počinje u 20.15, a cijena ulaznice je 3 KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.