Trivan sa predstavnicima opštine Varvarin o ekološkim pitanjima

Izvor: Danas, 17.Apr.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan sa predstavnicima opštine Varvarin o ekološkim pitanjima

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan sa saradnicima održao je danas sastanak sa predstavnicima opštine Varvarin, koje je predvodio predsednik opštine Vojkan Pavić. Sastanak je posvećen aktuelnim pitanjima zaštite životne sredine u ovoj lokalnoj zajednici, piše u saopštenju za medije. Članak Trivan sa predstavnicima opštine Varvarin o ekološkim pitanjima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saradnja sa UAE u oblasti zaštite životne sredine

Izvor: Danas, 17.Apr.2018

Ministar zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Goran Trivan i ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Mubarak Said Al Daheri na kurtoaznom sastanku razmenili su mišljenja, informacije i predloge moguće saradnje u oblasti zaštite životne sredine, piše u saopštenju. Članak Saradnja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.