Triler u zagrebu pripao Cedeviti

Izvor: Mondo, 27.Okt.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Triler u zagrebu pripao Cedeviti

Cedevita pobedila Igokeu 68:64 u poslednjem meču petog kola ABA lige. Zagrepčani bolji u finišu.

Foto: abaliga.com/Szolnoki Olaj/Bugany Janos

Igokea je dobila tri od četiri četvrtine protiv Cedevite, ali je posle 40 minuta poražena napustila parket Doma sportova u Zagrebu.

Domaćin je odigrao odličnu odbranu u poslednjoj deonici i posle velike borbe stigao do trećeg trijumfa u takmičenju - 68:64 (18:21, 13:15, 18:20, 19:8).

Gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Aleksandrovca imali su "plus sedam" pred poslednjih deset minuta. Stečena prednost i bolja igra u dotadašnjem toku meča nisu im bili dovoljni da upišu drugu pobedu u sezoni.

Pred nešto više od 400 gledalaca, vicešampion regionalne lige odigrao je vrlo dobro finiš meča, zaustavio Igokeu na samo osam poena i sa 19 datih stigao do cilja.

Fran Pilepić bio je najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 14 poena, dok je Ante Delaš postigao 11. Amerikanac Džonatan Džons predvodio je Igokeu sa 18 koševa (5-9 za tri). Branko Jorović ubacio je 14 poena.

Igokea posle pet kola ima skor od četiri poraza i jednu pobedu, dok je Cedevita sa 3-2, koliko imaju Olimpija, Solnok i Mega Vizura.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.