Tri žene izbodene nožem na jugu Norveške, jedna preminula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2020, 08:54

Tri žene izbodene nožem na jugu Norveške, jedna preminula

Policija u Sarpsborgu u južnoj Norveškoj uhapsila je muškarca nakon što su tri žene izbodene nožem na nekoliko lokacija u gradu kasno sinoć, a jedna od njih je u kritičnom stanju.

Norveška policija saopštila je da je u gradiću blizu Osla, muškarac napao nožem tri žene, od kojih je jedna preminula od zadobijenih povreda.

Policija u Sarpsborgu u južnoj Norveškoj uhapsila je muškarca pod sumnjom da je napao tri žene na nekoliko lokacija u gradu kasno sinoć.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Sinoćni incident se tragično završio nakon što je žena u pedesetim godinama podlegla povredama zadobijenim nožem, druga je u kritičnom stanju, a povrede treće ženske osobe nisu ozbiljne", saopštila je policija.

Policija je saopštila i da je jedna od žena prepoznala osumnjičenog kao napadača.

Reč je o tridesetjednogodišnjem azilantu, norveškom državljaninu stranog porekla, koji je kasnije uhapšen u svom stanu u centru Sarpsborga.

On je uhapšen i biće mu suđeno za ubistvo i pokušaje ubistva, rečeno je u policiji.

Motiv za to delo još nije poznat.

Policija je objavila da nema naznaka da je još ljudi uključeno u napad, dodajući da motiv napada zasad nije poznat i da zasad nemaju informaciju o tome da li su žrtve bile povezane s napadačem i da je bilo više napadača.

Lokalne novine su objavile da se sumnja da napadač ima nasilnu prošlost. Policija je potvrdila da je on bio optuživan, ali da nije bio osuđen za nasilno ponašanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.