Tri teška razbojništva u Novom Sadu i okolini

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri teška razbojništva u Novom Sadu i okolini

Novosadska policija je uhapsila S. V. (35) iz Bačke Palanke i G. Š. (18) iz Žablja, a protiv trojice maloletnih Novosađana podneće krivične prijave zbog teških krađa, saopšteno je danas.

U saopštenju policije se navodi da je S. V. iz Bačke Palanke s kapuljačom na glavi upao u kuću jednog meštanina Čelareva, tukao ga pesnicama po glavi i uzeo mu novac.

Opljačkani šezdesetšestogodišnjak zadobio je teške povrede glave i smešten je u Klinički centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vojvodine.

Uhapšen je i G. Š. iz opštine Žabalj koji se tereti da je zajedno s još jednim počiniocem pokušao da otrgne lanac sa vrata jednoj Novosađanki, posle čega su je udarili i pobegli.

Zbog još jedne kradje u Novom Sadu policija će protiv trojice maloletnih Novosadjana podneti krivičnu prijavu, jer su ukrali muzički uredjaj i harmoniku iz obdaništa "Radosno detinjstvo".

Policija je saopštila da je ukradene stvari vratila vrtiću zahvaljući gradjanima koji su blagovremeno prijavili to krivično delo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVI SAD: Tri teška razbojništva

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2013

Novosadska policija uhapsila je S. V. (35) jer je tukao i ukrao novac starijem meštaninu Čelareva i G. Š. (18), koji je pokušao da otrgne lanac s vrata Novosađanke, dok su trojica maloletnika krala u obdaništu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.