Tri srpske padobranke postavile rekord u Batajnici

Izvor: Blic, 31.Jul.2012, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri srpske padobranke postavile rekord u Batajnici

Tri sprske padobranke sa još 15 koleginica iz drugih evropskih zemalja skočile su danas sa 4.000 metara visine na vojnom aerodromu u Batajnici, napravile osamnaestočlanu zvezdu koju su zadržale više od 10 sekundi u vazduhu i tako postavile svetski rekord.

- Uspele smo, uspele smo! U tom trenutku, kada smo shvatile da je nas 18 uspelo da napravi zvezdu, najpre smo se čudno gledale, a onda smo počele da vrištimo. U početku smo bile skeptične, jer je zaista teško da se toliki broj padobranki izređa po tačno utvrđenom redosledu i zadrži u toj poziciji - priča padobranka Ana Vujčić, po struci frizerka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.