Tri serije koje ne smete propustiti

Izvor: Mondo, 02.Apr.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri serije koje ne smete propustiti

Uzmite kokice i udodno se smestite, jer će vas ove serije prikovati uz ekrane.

Državni službenik - Poslastica za istinske ljubitelje krimi serija!

Najzad se pojavila prva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad tajnih službi sa našeg prostora. "Državni službenik" će gledaocima pokušati da dočara poslovni život tajnih agenata, njihova tajna delovanja i operacije u okolnostima savremene geopolitičke situacije.

SVE O SERIJI >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "DRŽAVNI SLUŽBENIK"

Uloge u seriji tumače neka od najvećih imena domaće glumačke scene: Milan Marić, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nenad Okanović, Nebojša Ilić i mnogi drugi.



Izvor: Telekom Srbija/mts

Glumcu Milanu Mariću je poverena glavna uloga. Mladi agent Lazar, lik kojeg tumači, pokušava da pronađe balans između poslovnog i porodičnog života, ali to nije jednostavno, jer svaki tajni agent ima dve porodice - Agenciju i onu kod kuće. Pored Milana Marića, posebnu pažnju je privukla i uloga proslavljenog glumca Žarka Lauševića, koji tumači lik bivšeg pripadnika službe, sa, i dalje, jakim konekcijama.

Serija će tokom 12 epizoda pratiti živote glavnih junaka pritisnutih bremenom ogromne odgovornosti koje njihov posao nosi.

Vrata do vrata - Polusatno smejanje do suza!

Ova humoristička serija je rađena po originalnoj francuskoj hit seriji "Moje drage komšije", a prvi put adaptirana na srpski jezik. Serija o dogodovštinama stanara vratiće dobro raspoloženje i osmeh na lica ljubiteljima sitkoma. U pitanju je polusatni igrani serijal, koji prati živote stanara jedne sasvim obične zgrade, njihove međusobne odnose i komične situacije.

Glavne uloge tumače naši poznati glumci Zoran Cvijanović, Maja Mandžuka, Katarina Marković,

Nebojša Ilić, Jelena Jovičić i Nemanja Oliverić.

Povratak Maje Mandžuke u novoj domaćoj seriji (FOTO)

Glumica Maja Mandžuka je ponovo stala pred kamere sa kolegom Zoranom Cvijanovićem, sa kojim je pre 18 godina snimala film "Munje". Igra ulogu Sare, mlade, savremene i moderne advokatice, koja živi sama. Naravno da sve komšije pokušavaju da joj nađu partnera, ali ona se sa njima i njihovim idejama bori na sebi svojstven način.

FOTOGRAFIJE

Zoran Cvijanović u seriji igra upravnika stambene zgrade - Miloša Gazivodu, koji vodi računa o zajedničkom prostoru. Baš kao i svaki pravi upravnik, Gazivoda je uvek po hodnicima, briše, čisti,

popravlja i naravno, prisluškuje.

Tokom prve sezone emitovanja gledaoce očekuje 60 epizoda i 12 specijala. Epizode se premijerno emituju svakog radnog dana od 18.30 časova na SUPERSTAR TV.



Izvor: Telekom Srbija/mts

Državni posao - Digitalizacija stigla

Slavni trojac Dimitrije Banjac (Đorđe Čvarkov), Nikola Škorić (Dragan Torbica) i Dejan Ćirjaković (Boškić) najavljuju još zabavnije epizode u novoj sezoni, kao i brojne dogodovštine vezane za uvođenje digitalizacije u administraciju, a samim tim i u nove epizode serije "Državni posao".

Opisujući svakodnevicu na duhovit i satiričan način, arhivatori su već godinama omiljeni junaci u mnogim domovima širom Srbije, pa i regiona, te svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se sada snaći u digitalnoj eri i svemu što ona donosi.

U novoj kancelariji i potpuno izmenjenom okruženju, u kojem su jedino "preživeli" stari rešo i plavo lonče na tufne, arhivatore očekuju nove komične situacije koje se svakodnevno emituju.



Izvor: Telekom Srbija/mts

Da li su sumnje glavnog arhivatora Čvarkova opravdane kada kaže da bez sindikalnog pregleda oni

nisu licencirani da rade u strujnom kolu, odnosno na računarima? Da li će se i kako arhivatori snaći

u digitalnoj eri, možete pratiti svakog radnog dana od 18:15h na kanalu SUPERSTAR TV.

Izvor: MONDO

GOSTI MONDA: MOMCI IZ DRŽAVNOG POSLA

Izvor: MONDO

Sve ove serije, kao i mnoštvo filmova različitih žanrova možete pratiti na SUPERSTAR TV kanalu, koji se nalazi u okviru Osnovnog paketa. Ukoliko još niste mts TV korisnik, iskoristite promotivni period i uživajte u digitalnoj televiziji 4 meseca besplatno.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.