Tri saobraćajne nesreće u Beogradu

Izvor: Beta, 22.Feb.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri saobraćajne nesreće u Beogradu

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba lakše povredjeno, rečeno je jutros u gradskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć."Svi povredjeni su zbirnuti na licu mesta i prevezeni u dežurne ustanove", rekli su za agenciju Beta u Hitnoj pomoći.Lekari su imali ukupno 106 intervnecija, od kojih 17 na javnom mestu.Najviše intervencija bilo je zbog osoba koja pate od povišenog krvnog pritiska.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri saobraćajne nesreće u Beogradu

Izvor: Danas, 22.Feb.2019

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba lakše povređeno, rečeno je jutros u gradskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Članak Tri saobraćajne nesreće u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.