Tri osobe uhapšene zbog ubistva

Izvor: RTS, 20.Maj.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe uhapšene zbog ubistva

Uhapšeni Nebojša Krstić, Nebojša Ivković i Slađan Stojanović zbog sumnje da su umešani u ubistvo jedne i ranjavanje tri osobe, posle svađe u kafani "Čigra", saopšteno je iz MUP-a.

Policija u Beogradu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su umešani u ubistvo jedne i ranjavanje četiri osobe, u ponedeljak, 18. maja, posle svađe u beogradskoj kafani "Čigra", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Sudiji Okružnog suda, privedeni su Nebojša Krstić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (34), zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, Nebojša Ivković (29) i Slađan Stojanović (44), zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Incident koji se dogodio u ulici Radeta Kondića u Beogradu, prethodila je svađa u kafani "Čigra". Preminuo je S.J (41), a povređeni su Z.R. (39), Z. N. (52), i Ž. P. (42).

Preminuli S.J (41) u ponedeljak je prevezen u Urgentni centar bez svesti, sa ulaznom ranom na stomaku, drugi muškarac sa povredama stomaka, leđa i leve podlaktice, a treći je odbio da ide sa ekipom Hitne pomoći, ali je po pozivu policije kasnije ipak prebačen u taj centar.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.