Tri osobe uhapšene zbog tuče

Izvor: Press, 15.Jan.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe uhapšene zbog tuče

Policija je saopštila da se dva radnika obezbeđenje potukla sa trojicom gostiju i da je do tuče, u kojoj je radnik obezbeđenja zadobio prelom lobanje, došlo da bi se raščistili neki ranije zategnuti odnosi. Uhapšeni su A. Đ. (21), S. P. (20) i V. L. (25) iz Smedereva.
Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje, a po isteku zadržavanja, biće uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.
U saopštenju je policija navela da će protiv radnika obezbeđenja koji su učestvovali u tuči, uključujući i povređenog biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Razbojnistvo u pokusaju

Izvor: Radio Centar 987, 15.Jan.2013

Kragujevacka kriminalisticka policija lisila je slobode i, uz krivicnu prijavu, istraznom sudiji Osnovnog suda sprovela M.S. (22) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvrsio krivicna de..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.