Tri osobe ubijene, 10 ranjeno u masovnoj pucnjavi u Luizijani

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 19:02

Tri osobe ubijene, 10 ranjeno u masovnoj pucnjavi u Luizijani

Tri osobe su ubijene, a 10 je ranjeno u masovnoj pucnjavi u Luizijani, jednoj od nekoliko širom zemlje ove nedelje, kada su Amerikanci slavili 4. jul.

Narednik policije Šrivporta, Endži Vajlhit, navodi da je jedan od povređenih bio u kritičnom stanju danas nakon pucnjave, koja se dogodila u utorak kasno uveče, preneo je AP.

Dodala je da se očekuje da će ostali povređeni preživeti.

"Borimo se sa dobijanjem informacija od onih koji su bili prisutni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali nam nedostaje još saradnje", rekla je Vajlhit.

Ona se nada da će neki potencijalni svedoci, koji nisu želeli da sarađuju na licu mesta, kasnije kontaktirati sa policijom.

"Nadamo se saradnji u što skorije vreme, koja će nas dovesti do ljudi, koje pokušavamo da pronađemo", rekla je ona.

Tokom prazničnog perioda bilo je još pucnjava, računajući i jednu u Vašingtonu, u kojoj je ranjeno devet ljudi danas rano ujutru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.