Tri osobe stradale u požaru u Pančevu, dvoje uhapšenih

Izvor: N1 televizija, 29.Okt.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe stradale u požaru u Pančevu, dvoje uhapšenih

Tri osobe su poginule, a 11 je povređeno u požaru koji se jutros desio u stambenoj zgradi u Ulici Svetog Save u Pančevu, de se nalazio neregistrovani starački dom. Policija je uhapsila dve osobe, organizatorku staračkog doma i izdavaoca prostora.

Požar je izbio jutros nešto pre pet sati u jednoj stambenoj zgradi. Prema nezvaničnim informacijama u dva stana se nalazio neprijavljeni starački dom u kojem je bilo smešteno 14 osoba.

Vatrogasci su uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ugase požar, a u gašenju su učestvovala tri vozila i sedam vatrogasaca. Uzroci požara biće poznati posle uviđaja.

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Lj.M. organizatora neprijavljenog staračkog doma u Pančevu. Lj.M. je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je počinila teško krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Uhapšen je i izdavalac prostorija u zgradi S.S. On je uhapšen zbog pomaganja u izvršenju krivičnog dela protiv opšte sigurnosti.

U Opštoj bolnici u Pančevu pregledano je 11 povređenih, od kojih je osam zadržano na bolničkom lečenju. Jedan pacijent je smešten na odeljenje intenzivne nege, a preostalih sedam pacijenata na odeljenje hirurgije OB Pančevo. Svi pacijenti su van životne opasnosti.

Nakon ukazane prve pomoći, dva pacijenta su prebačena na VMA, centar za toksikologiju, a jedan pacijent je prebačen na kliniku za plaszičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

Detaljnije u prilogu Nede Kurjački:

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.