Tri osobe povređene u požaru u zgradi Stejt departmenta

Izvor: Kurir, 25.Nov.2012, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe povređene u požaru u zgradi Stejt departmenta

VAŠINGTON - Tri osobe ozbiljno su povređene u požaru koji je izbio u zgradi Stejt departmenta u Vašingtonu, izjavili su vatrogasni zvaničnici.

Požar je izbio oko 11 sati u cevima na sedmom spratu dok su građevinski radnici radili na zgradi. Vatra je ugašena pre nego što su stigli vatrogasci, ali je u njoj troje ljude zadobilo opekotine, izjavio je portparol vatrogasaca.

Jedna osoba je zadobila povrede opasne po život, dok su druge dve ozbiljno povređene, ali su van životne opasnosti. Svo troje se nalaze u bolnici u Vašingtonu.

U zgradi je bilo nekoliko službenika pošto je u SAD sada praznični vikend.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tri osobe povređene u požaru u zgradi Stejt departmenta

Izvor: Blic, 25.Nov.2012

Tri osobe ozbiljno su danas povređene u požaru koji je izbio u zgradi Stejt departmenta u ..Požar je izbio oko 11 sati u cevima na sedmom spratu dok su građevinski radnici radili na zgradi...Vatra je ugašena pre nego što su stigli vatrogasci, ali je u njoj troje ljude zadobilo opekotine, izjavio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.