Tri osobe povređene u bivšem vojnom skladištu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2010, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe povređene u bivšem vojnom skladištu

Tri radnika firme ’’Booster’’ iz Nikšića povređeni su danas u eksploziji avionske bombe FAB-100, na čijoj su "delaboraciji" radili.

Jovan Radulović je teško povređen i zadržan je u bolnici, dok su Milutin Perović i Ratko Đoković otpušteni na kućno lečenje.

Lekari su saopštili da je Raduloviću amputirana desna šaka i ima teške, otvorene povrede desne podlaktice, otvorenu povredu leve podlaktice i manje opekotine po licu, pa je prevezen u Klinički >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << centar u Podgorici, gde je operisan.

Incident se desio u vojnom kompleksu Trubjela u blizini Nikšića.

Crnogorsko ministarstvo odbrane je saopštilo da je vojni kompleks Trubjela ustupilo na privremeno korišćenje firmi ''Booster'' iz Nikšića za potrebe uništavanja viškova naoružanja i municije po Tehničkom sporazumu zaključenom sa američkim Stejt Dipartmentom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.