Tri osobe povređene sinoć u saobraćajnom udesu

Izvor: Blic, 05.Jul.2012, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe povređene sinoć u saobraćajnom udesu

Tokom protekle noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 20.30 sati na autoputu ka Nišu povređene su tri osobe, rekla je Macura.

Ženska osoba starosti oko 31 godinu, koja se nalazila u vozilu na mestu suvozača, zadobila je povredu glave i istegnuće vrata i prevezena je na VMA, istakla je Macura.

Muškarac starosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 35 godina, vozač, zadobio je povredu glave i istezanje vrata, dok je muškarac starosti 31 godinu, vozač iz drugog automobila, zadobio kontuziju glave i vrata, ali je odbio prevoz u bolnicu, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 103 intervencije od kojih 18 na javnom mestu, a za protekla 24 sata 234 intervencije od kojih 72 na javnom mestu, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće javljali astmatičari, kao i ostali hronični bolesnici, srčani, osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski pacijenti, dodala je Macura.

Povezane vesti: U dva saobraćajna udesa dvoje povređenih Žena teško povređena na autobuskom stajalištu Dve osobe povređene u padu sa motora Tri osobe lakše povređene u saobraćajnom udesu Tokom noći povređene dve devojčice, mladić i vozač tramvaja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.