Izvor: Blic, 17.Apr.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri nova kandidata za operaciju očiju

Tri nova kandidata za operaciju očiju

Niko od preko dvadesetak čitalaca 'Blica' protekle tri nedelje nije pozvan iz ABM klinike ni na besplatan pregled ni na besplatnu operaciju. Niko, tvrde lekari klinike, nije ispunjavao uslove. A onda...

'Prošle nedelje najzad su se pojavila tri prava kandidata. Ne znam da li će svi biti i operisani. Možda pored očnih imaju i neke druge zdravstvene probleme koji bi mogli da ih eliminišu. Ali po dokumentaciji i nalazima koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su poslali oni ispunjavaju sve uslove.

Zato na besplatan pregled pozivamo:

1. Desanku Tešić iz Loznice

2. Miroslavu Radosavljević iz Beograda

3. Ljubišu Milosavljević iz Čukojevca

'Oni treba da dođu u našu kliniku na Terazijama 15. aprila od 9 do 18 časova. Tek posle pregleda saopštićemo da li mogu na besplatnu operaciju ili ne', kaže gospodin Sreten Mitrović, direktor ABM klinike.

U međuvremenu 'Blicu' su se javili novi kandidati za besplatne operacije:

1. Katarina Jambrešić iz Sremske Mitrovice

2. Ljubica Vranešević iz Zemuna

O njihovim šansama obavestićemo u 'Blicu' iduće srede, pošto proučimo nalaze koje su poslali', kaže direktor ABM klinike i dodaje: 'Ponavljam još jednom. Naredna dva meseca operisaćemo isključivo kataraktu. I to onima koji imaju kataraktu na oba oka. Njima želimo da pomognemo.'

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.