Tri ključna cilja, oglasili su se: Od jutros smo u ratu

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 15:28

Tri ključna cilja, oglasili su se: "Od jutros smo u ratu"

Premijer Benjamin Netanjahu rekao je na sastanku sa bezbednosnim službama u Tel Avivu da se nada da će "Hamas platiti ogromnu cenu" zbog jutrošnjih napada.

Govoreći na početku sastanka političko-bezbednosnih struktura, Netanjahu je rekao sledeće:

"Od jutros je država Izrael u ratu. Naš prvi cilj je pre svega da očistimo područje od neprijateljskih snaga koje su se infiltrirale i vratimo bezbednost i mir u gradove koji su napadnuti", kazao je on.

Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cilj je, istovremeno, da se „neprijatelju, takođe u Pojasu Gaze, naplati ogromna cena“.

"Treći cilj je da se učvrste drugu položaji kako niko ne bi pogrešio i uključio se u ovaj rat. Mi smo u ratu, u ratu morate biti mirni. Pozivam sve građane Izraela da se ujedine, kako bi postigli naš najviši cilj – pobedu u ratu", rekao je Netanjahu, prenosi CNN.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.