Tri eksplozije na istoku Šri Lanke

Izvor: B92, 26.Apr.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri eksplozije na istoku Šri Lanke

Tri eksplozije odjeknule su u gradu Kalmunaj na istoku Šri Lanke tokom antiterorističke operacije lokalnih policijskih agencija, javlja Tas.

Za sada nije prijavljeno da ima žrtava, prenosi Tas.

Ranije danas, pripadnike lokalne policije i vojske u Kalmunaju napale su nepoznate osobe tokom pretresa čiji je cilj identifikacija podzemnih radionica, u kojima se prave pojasevi za izvođenje samoubilačkih napada.

Vlasti Šri Lanke ponovo su uvele policijski čas, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji počinje večeras u 22.00 sata po lokalnom vremenu, a traje sutra do 04.00 sata.

U više simultanih terorističkih napada na hotele i crkve u Šri Lanki na Uskrs po gregorijanskom kalendaru ubijeno je više od 250 osoba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.