Tri dana krila bundu u gaćama!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2011, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri dana krila bundu u gaćama!

Stefani Morlend iz američkog grada Blumingtona uhapšena je zbog krađe bunde od nerca koju je tri dana krila u - gaćama!

Naime, kako je saopštila policija, ona je u jednom butiku ukrala skupocenu bundu i sakrila je u gaće. Kako je rekla radnica butika, Stefani se ponašala sumnjivo, zbog čega je pozvana policija koja je pronašla ofinger, ali ne i bundu.

Ipak, priveli su je dok se slučaj ne razjasni, ali Stefani nije bila raspoložena za saradnju. Kada su je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << policiji naterali da se skine do gaća, ona je to i uradila, ali policajci nisu uspeli da pronađu gde je sakrila ovaj skupoceni odevni predmet.

Ipak, posle tri dana Stefani je popustila i konačno izvukla bundu “na svež vazduh“.

- Pa s obzirom na to da dotična gospođa ima 120 kilograma, nije ni čudno što nismo uspeli da primetimo budnu u njenim gaćama - pokušao je da se opravda jedan od policajaca koji su je pretresali.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.