Tri dana i tri noći festivala Šer konferencija

Izvor: Blic, 04.Apr.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri dana i tri noći festivala "Šer konferencija"

Prvi put u regionu od 7. do 9. aprila održava se jedinstveni festival "Šer konferencija", kojoj će domaćin biti beogradski Dom omladine i kubovi širom prestonice, koji očekuju oko 15.000 domaćih i inostranih posetilaca. Na inicijativu State of Exit fondacije, ujediniće se klubovi i kulturni centri koji će posetiocima ponuditi dobar provod, i ujedno podstaći razmenu novih tema i ideja. Dom omladine biće centralno mesto festivala

Konferencija je podeljena u dva dela, "Share >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << By Day” koja obuhvata predavanja, radionice i "Share By Night with Tuborg” noćni program. Od ranih popodnevnih do kasnih jutarnjih sati, za govornicama i DJ pultovima smenjivaće se predstavnici internet giganata kao što su Google i MIT, kreatori internet strategija iz tima Baraka Obame, vizionari savremene muzike kao što su Tricky, Carl Craig, Josh Wink, Beardyman i mnogi drugi.

- Dnevni program okupiće oko 700 delegata iz regiona, Holandije, SAD, sa Bliskog istoka, koji se bave novim kontekstom digitalnog aktivizma, trenutno aktuelnom temom u svetu - kaže Filip Milošević, portparol "Šer konferencije".

Na konferenciji će se prvi put u regionu okupiti reformatori društvenog i internet aktivizma, umetnici iz sfere novih medija i vodeća imena elektronske muzike.

Dnevni program čini oko 80 predavanja, radionica i izložbi koje po prvi put na našim prostorima prokreću važna pitanja o društvenom aktivizmu, ograničavanju slobode izražavanja i zaštiti ljudskih prava i bezbednosti na internetu.

Jedinstvena narukvica biće ulaznica za sva dnevna i noćna dešavanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POČINJE ŠER FESTIVAL

Izvor: Kurir, 04.Apr.2011

U beogradskom Domu omladine u četvrtak počinje festival u okviru kojeg će biti održane tribine, konferencije, izložbe, ali i nastupi poznatih svetskih zvezda, među kojima je i britanski muzičar Tricky..BEOGRAD - Muzičar neponovljivog vokalnog stila Tricky premijerno će nastupiti u petak pred...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.