Trgedija u Višnjičkoj banji: Ženi smrskao glavu peharom!

Izvor: Press, 30.Sep.2013, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trgedija u Višnjičkoj banji: Ženi smrskao glavu peharom!

Suljić je potom pokušao i sebi da oduzme život skočivši sa terase na drugom spratu njihove kuće, ali je sa prelomom karlice u svesnom stanju dovezen u Urgentni centar. Motiv ovog krvavog zločin bile su bračne razmirice između supružnika.
- Njih dvoje su godinama bili u skladnom braku, u kojem su dobili i dve ćerkice, stare sedam i devet godina, Jadrana su svi znali kao nadasve vrednog momka i dobrog oca i muža, a i za samu Katarinu svi samo imaju reči hvale. Međutim, u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vreme su između njih dvoje počele razmirice i Jadran se pre dve nedelje čak i iselio iz kuće, koja je inače vlasništvo Katarininih roditelja. Kako je zajednički život postao neizdrživ, dogovorili su se da se razvedu - pričaju poznanici.
Jadran je juče došao da pokupi neke svoje stvari, među kojima se nalazio i njegov sportski pehar koji je osvojio na nekom takmičenju u mladosti. Usledila je svađa, a kako se za sada pretpostavlja, pehar mu je najverovatnije bio u rukama kada je rasprava kulminirala, te je njim počeo da udara suprugu. Po tragovima krvi da se zaključiti da je suprugu napao kod vrata kupatila i da ju je tukao peharom sve do spavaće sobe, gde je njeno telo i pronađeno. Nakon toga skočio je sa terase na drugom spratu kuće, a onda pao na garažu.
Katarinin brat, koji živi na prvom spratu kuće, iako uznemiren jer čuje viku i galamu sa gornjeg sprata nije stigao ni da shvati šta se događa kada je za svega nekoliko sekundi kroz prozor ugledao zeta kako pada na garažu.
Mladić je pojurio na sprat gde je morao da razvali vrata koja su iznutra bila zaključana, nakon čega je zatekao jeziv prizor. Iako je Katarina po dolasku policije davala znake života, ubrzo je preminula, dok je Jadran u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar, ali se ispituje da li ima unutrašnjih povreda. Na sreću, njihove dve ćerkice nisu bile u kući u trenutku ubistva. Šta je bio okidač za brutalni čin Suljića, za sada se samo nagađa, jer će on biti saslušan tek po završetku lekarskih pregleda.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.