Trenerska vrteška – Ljajić ponovo vodi Pazar, dosadašnji trener otišao u Bačku

Izvor: SandzakPress.net, 16.Nov.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenerska vrteška – Ljajić ponovo vodi Pazar, dosadašnji trener otišao u Bačku

Tri dana uoči nastavka fudbalskog šampionata Novi Pazar je saopštio da će Izet Ljajić predvoditi ekipu na meču sa Novim Pazarom pošto je Zoran Govedarica odlučio da se povuče i preuzme Bačku. Fudbalere Novog Pazara protiv Vojvodine u subotu predvodiće trener Izet Ljajić, koji će zamijeniti sada već bivšeg šefa stručnog štaba tog superligaša Zorana Govedaricu, odlučeno je večeras. “Situacija je takva kakva jeste, treba svi da živimo s njom. Ovdje smo na istom zadatku, a meni >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je drago što mogu da pomognem klubu koji najviše volim”, rekao je Ljajić. Još nije poznato da li će Ljajić ostati na klupi Pazaraca i posle subotnje utakmice sa Vojvodinom ili će kao nekoliko puta ranije samo privremeno voditi ekipu. Ljajićev prethodnik napustio je Novi Pazar sredinom prošle sedmice, a ekipa od tada nije bila u trenažnom procesu. Govorilo se da je Govedarica otišao zbog porodičnih problema i da postoji mogućnost njegovog povratka, ali je prema navodima pojedinih medija on u međuvremenu preuzeo Bačku. Posle 15 kola, Novi Pazar je na 14. mjestu u Superligi Srbije sa 12 bodova, četiri više od poslednjeplasiranog Borca. (beta)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrači prekinuli štrajk i dobili novog trenera - kad je teško tu je Ljajić

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2016

Ne zna se šta je fudbalerima obećano, niti oni o tome žele da govore, prema nezvaničnim informacijama za koji dan trebalo bi da prime bar jednu platu POSLE nekoliko dana netreniranja, fudbaleri Novog Pazara su se, u sredu, vratili redovnim obavezama, a umesto Zorana Govedarice,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.