Trendi ili promašaj? Ovako se naša pevačica pojavila na dodeli Gremija

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trendi ili promašaj? Ovako se naša pevačica pojavila na dodeli Gremija

Emina Jahović je jedina zvezda sa naših prostora koja je imala čast da prisustvuje dodeli prestižnih muzičkih nagrada koje su sinoć održane u Los Anđelesu.

Emina je sa suprugom Mustafom Sandalom i prijateljima u petak otputovala u Los Anđeles, a sinoć se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama svog stajlinga sa dodele Gremija.

Za ovu priliku pevačica je obukla ultra kratku haljinu sa resama, čipkom i mnogim drugim detaljima, te je uklopila sa dubokim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čizmama na pertlanje koje su sada veoma popularne.

Njen stajling izazvao je različite reakcije. Dok su jedni hvalili njenu hrabrost i seksepil, drugima se ova kombinacija nije dopala.

taken by @ertugruozkok #milesandsmileskk dressed by @raisavanesa

A photo posted by Music & Fragrance (@yaemina) on Feb 12, 2017 at 2:29pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.