Trećina studenata doživela neki oblik seksualnog uznemiravanja na fakultetima

Izvor: Danas, 05.Nov.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trećina studenata doživela neki oblik seksualnog uznemiravanja na fakultetima

Autonomni ženski centar saopštio je danas da je istraživanje "Mladi i iskustva seksualnog nasilja" pokazalo da je trećina studenata u Srbiji bila u situaciji da zaposleni na fakultetu u njihovom prisustvu pričaju seksualne šale, gledaju ih tako da se osećaju neprijatno ili razgovor skreću sa teme studiranja na seksualne teme. Članak Trećina studenata doživela neki oblik seksualnog uznemiravanja na fakultetima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drevnost i fantazmagorija

Izvor: Danas, 05.Nov.2018

Ivana Stefanović: "Paraphernalia", Centar za kulturnu dekontaminaciju Članak Drevnost i fantazmagorija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.