Trećina parova zakazuje vođenje ljubavi?

Izvor: Kurir, 07.Jul.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trećina parova zakazuje vođenje ljubavi?

Trećina Britanaca koji su u vezi nisu zadovoljni svojim seksualnim aktivnostima dok petina priznaje da moraju da zakazuju vođenje ljubavi, pokazalo je novo istraživanje

Ukoliko ste nezadovoljni svojim seksualnim životom, možda vas ohrabri činjenica da ima još mnogo ljudi s istim nezadovoljstvom.

Naime, trećina Britanaca koji su u vezi nisu zadovoljni svojim seksualnim aktivnostima dok petina priznaje da moraju da zakazuju vođenje ljubavi, pokazalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je novo istraživanje.

Navodno, dogovoreni - najavljeni seks, preuzima primat u odnosu na spontani, bar kada su Britanci u pitanju. Jedan od pet parova priznaje da se strast u njihovim spavaćim sobama dešava samo u zakazanim terminima.

Istraživanje je, takođe, pokazalo da Britanci imaju seks šest puta mesečno a mnogi misle da su upali u rutinu u ovoj sferi života.

Prvo postavljeno pitanje, učesnicima ovog istraživanja, bilo je "Da li ste zadovoljni svojim seksualnim životom?" na koje je 53% odgovorilo sa "da" u odnosu na 32% nezadovoljnih. Preostalih 15 posto nije znalo šta da kaže.

Čak 17% učesnika priznalo je da zakazuje seks kako bi održali plamen strasti.

Većina, preciznije 84%, tvrdi da im je seksualni život sasvim dosadan, dok 43% misli da nemaju seks dovoljno često.

Potom 27% kaže da im je seks predvidljiv a 16% partnera opisuje kao nedovoljno dobrog u krevetu i na posletku 10% ispitanika opisalo je svoju vezu kao nešto čemu nedostaje strasti.

(B92)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.