Treći Tijanin pohod na Divčibare

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći Tijanin pohod na Divčibare

Ova planinarska akcija podržana je od strane Ministarstva zdravlja i RTS-a

Udruženje za pomoć i podršku osobama sa cističnom fibrozom Srbije i PSD Magleš iz Valjeva organizuju 3. Tijanin pohod na Divčibare, koji će biti održan na Divčibarama 21. jula.

Tijanin pohod na Divčibare organizuje se u čast Tijane Stojanović, devojke koja je od rođenja imala cističnu fibrozu i koja je u svojoj 32. godini nažalost preminula, 7 meseci nakon transplantacije pluća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beču.

u okviru nacionalne kampanje Produži život.

Tijana je želela da živi u selu podno Divčibara i da pokrene planinarsku akciju u čast svog donora. Nakon njene smrti i neostvarene želje, naše udruženje odlučilo je da pokrene akciju u njenu čast i na neki način joj ostvari želju.

Cilj ove akcije pored memorijalnog karaktera je širenje svesti o značaju zaveštanja organa i na njoj će biti predstavnici Ministarstva zdravlja, transplantirani pacijenti i oni koji čekaju transplantaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.