Treći Džedajkon u Nišu – odbrojavanje počinje

Izvor: Megafon.co, 29.Okt.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći Džedajkon u Nišu – odbrojavanje počinje

Džedajkon 2019. godine će se održati u subotu, 2. novembra i nedelju, 3. novembra u niškom Oficirskom domu. Program za ovu godinu, između ostalog, donosi “BUM” gejming arenu do sada sa preko 350 takmičara u popularnim igricama kao što su LoL, Fortnite i šampionatu južne Srbije u PES-u i FIFI.
Foto – Džedajkon Niš

„Na ulazu u Oficirski dom će biti veliki market skver u kome možete pronaći sve što ste ikada poželeli da kupite, a vezano je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << fandom koji volite… Od igračaka za decu, preko nakita i stripova, pa do ozbiljnih kolekiconarskih primeraka. Možete iskusiti lightsaber mačevanje u virtulanoj realnosti i postaviti novi rekord koji vam donosi nagradu… Ili učestvovati u Boardgame turniru“, kaže Miloš Antić, osnivač Džedajskog pokreta u Nišu.
Na glavnoj Džedajkon bini posetioci će oba dana od 17:00 do 21:00 moći da prisustvuju panel diskusijama o popularnom Jokeru ili Rick i Mortiju , K-POP plesu i takmičenju u Cosplay-u… Ali i u stendap komediji i nastupu VOICE rok pop hora.
Foto – Džedajkon Niš

„Čućemo i životne priče onih koji su uspeli da prate svoje srce, rade ono što vole i pomažu drugima.. A kao i svake godine, i ove ćemo proglasiti džedajske vitezove“, kaže Antić.
Ljubitelji Džedajkona će moći da učestvuju u kvizovima i osvoje super nagrade, a za najmlađe organizovane su radionice na kojima će oni sami praviti igračke za svoje board igre.
Cena ulaznica Foto – Džedajkon Niš

Karte se prodaju po ceni od 350 dinara, a deca do sedam godina na Džedajkon ulaze besplatno.
Džedajkon već tradicionalno ima i humanitarni karakter. Sredstva prikupljena od karata ove godine će biti deo fonda za realizovanje drugog “Vlasina kampa – sila prati hrabre“. Ovaj fond se organizuje za decu i mlade bez roditeljskog staranja.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.