Treće večeri Egzita Tvrđavu posetilo 34.000 ljudi

Izvor: Blic, 15.Jul.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treće večeri "Egzita" Tvrđavu posetilo 34.000 ljudi

Treće večeri festivala Egzit se na Petrovaradinskoj tvrđavi okupilo oko 34.000 posetilaca i nije bilo masovnijeg narušavanja javnog reda i mira, saopštila je danas novosadska policija.

U saopštenju se navodi da je u subotu policija odredila meru zadržavanja za dvojicu Šapčana i jednog mladića iz Sremskih Karlovaca zbog sumnje da su u kampu Egzita stavljali u promet drogu, dok je policijsko zadržavanje određeno i jednom Britancu i Meksikancu, "zbog sumnje da su izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krivično delo neovlašćeno držanje droga".

Policija je od još 43 lica oduzela materije za koje se pretpostavlja da su narkotici. Zbog osnovane sumnje da su neovlašćeno posedovali narkotike lišeno je slobode devet stranih državljana, od kojih su dva puštena, saopštila je policija.

Povezane vesti: Dan posle: Egzitaši odmaraju na Štrandu uz rege muziku i srpsku hranu Počinje Egzit! Stotine posetilaca stižu u Egzitov kamp "Blic" vas vodi na "Egzit" "Sodom" i "Cruel Hand" stižu na "Egzit"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.