Treća uzastopna pobeda Randičkog

Izvor: NTV.rs, 24.Okt.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća uzastopna pobeda Randičkog

Fudbaleri Radničkog upisali su treću uzastopnu pobedu. Oni su okviru 15. kola Superlige na Čairu savladali Rad sa 1:0, na poluvremenu je bilo 0:0. Domaći su dobro otvorili meč i već na početku pripretili kada je Ašerić pogodio prečku. Sa druge strane i gosti su pokušavali da ugroze golmana Jovanovića, ali je zadnja linija uvek dobro intervenisala. Prvi deo meča protekao je bez mnogo izglednih prilika za gol. Najbolju šansu da donese Radničkom vođstvo imao je Ašćerić u finišu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << prvog dela kada je šutirao glavom, a lopta otišla pored stative. Radnički je u nastavku krenu intezivnije da napada gol Budakovića, što mu se isplatilo. Protivnički golman imao je dosta sreće kada je šut Darka Bulatovića u 56. minutu zavrišo pored gola, ali je dva minuta kasnije bio potpuno nemoćan, kada je Saša Marjanović, posle asistencije Miloša Petrovića postigao pogodak. Nedugo zatim Borko Veselinović je pokušao da donese izjednačenje svom timu, ali bezuspešno. Izabranici Milana Rastavca do kraja meča nisu ozbiljnije pripretili, sa druge strane Beograđani su pokušavali, ali su bili neprecizni.
Priliku da upiše novu pobedu pred svojim navijačima, Radnički će imati već sledeće nedelje kada će dočekati Borac iz Čačka.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marjanović pogodio za tri boda

Izvor: Studnel.com, 24.Okt.2015

Domaći su dobro otvorili meč i već na početku pripretili kada je Ašerić pogodio prečku. Sa druge strane i gosti su pokušavali da ugroze gol Jovanovića, ali je zadnja linija uvek dobro intervenisala. Prvi deo meča protekao je bez mnogo izglednih prilika za gol. Najbolju šansu da donese Radničkom...

Nastavak na Studnel.com...

Dominacija Sampdorije u nedeljnom matineu (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2015, 15:35

Prvi današnji meč devetog kola italijanske Serije A odigran je u Đenovi, gde je Sampdorija lako i ubedljivo savladala ekipu Verone...Ekipa Sampdorije obeležila je današnji matine termin u okviru devetog kola Serije A...Đenovljani su pred svojim navijačima savladali Veronu rezultatom 4-1, a posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.