Treća sreća: Brenda iz Beverly Hillsa udala se za fotografa

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća sreća: Brenda iz "Beverly Hillsa" udala se za fotografa

Šanon Doerti i Kurt Izvarenko venčali su se u kanjonu u Malibuu uz zalazak sunca. Ovo je glumici treći brak i ponosno tvrdi da će joj ovaj uspeti jer je naučila lekciju.

Nakon više od dve godine veze, glumica i fotograf poznatih odlučili se venčati. U bračnu luku uplovili su uz zalazak sunca u kanjonu u Malibuu.

Na venčanju je bilo oko 120 ljudi, a svi su, pa čak i deveruše, morali doći odeveni u crno. Šanon Doerti imala je belu venčanicu s crnim remenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a Kurt je imao klasično crno odelo i belu košulju.

Glumica, koja se proslavila ulogom Brende u "Beverly Hillsu”, već je dva puta bila u braku. Prvi suprug bio joj je glumac Ešli Hamilton, a drugi Rik Salomon, poznat po tome što "glumi” u kućnom porniću Paris Hilton. Oba braka trajala su po godinu dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.