Traži se osoba sa zdravim apetitom, plata 26.000 evra

Izvor: Blic, 15.Mar.2010, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži se osoba sa zdravim apetitom, plata 26.000 evra

Jedna reklamna agencija postavila je oglas u kojem traži "profesionalnog proždrljivca" koji neće ništa da radi osim da jede, i to mnogo.

Kompanija "Proaktol" nudi 26.000 evra osobi s velikim apetitom koja je spremna da pojede dodatnih 400 kalorija dnevno radi testiranja novog proizvoda za mršavljenje koji navodno eliminiše 30 odsto masti, piše "Dejli meil".

Predstavnici "Proaktola" tvrde da je njihov proizvod klinički ispitan, ali da žele da ga dodatno testiraju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U oglasu se ističe: "Zvuči neverovatno, ali je istinito. Spremni smo da vam platimo 26.000 evra godišnje da radite ono što ionako radite svaki dan, a sve što tražimo je da jedete 16 odsto kalorija više sedmično ili 400 kalorija više dnevno".

Idealan kandidat je osoba koja nije na dijeti već se zdravo i pravilno hrani, a spremna je da poveća unos kalorija konzumiranjem masne hrane, kao što su riba, čips, pica ili brza hrana.

Nakon početnog perioda, "zaposlenom" bi bilo omogućeno da radi i od kuće, a hrana bi mu se dostavljala na kućni prag.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.